0 hozzászólás

Kaszát kapott a Terraria: Otherworld

szerző : dátum : 2018. április 16.
 

A Re-Logic bejelentette, hogy a Terraria: Otherworld fejlesztése hivatalos is leállt.

Már bő három éve annak, hogy a csapat elárulta, készül az új játék, amik kapcsán a játékosok komoly reményeket tápláltak, ahogy maga a fejlesztő is. A céljuk nem volt más, mint hogy egy minőségi produktumot tegyenek le az asztalra, amivel nem csak a játékosok elégedettek, de ők is.

Elárulták, hogy a program jelenlegi állapotában köszönő viszonyban csak azzal, amit ők megálmodtak, plusz borzalmasan el is vannak maradva bizonyos munkákkal. Átnézték a projektet, és arra jutottak, hogy ugyan már három év benne van a fejlesztésben, de nagyon sok munkaórába telne elérni azt a szintet és minőséget, amit ők belőttek. Ezen vélhetően kemény időszak alatt nem tudnának egyéb projektre annyi figyelmet és erőforrást fordítani, amennyit szeretnének, ezért úgy döntöttek, hogy leállítják a Terraria: Otherworld munkálatait.

Több mindent is tanultak ebből a leckéből. Egyértelművé vált számukra, hogy ennyire a munka elején nem szabad beszélni egy olyan projektről, ami talán sosem látja meg a napvilágot. A jövőben megpróbálnak több munkát elvégezni házon belül, bár azt egyértelműsítették, hogy kritikus pont outsource-olni bizonyos dolgokat.

Rengeteg kiváló ötletet gyűjtöttek össze, olyanokat is természetesen, amiket nem osztottak meg a játékosokkal. Ezen ötletek és elgondolások vélhetően visszaköszönnek majd a későbbi játékaikban, vagy épp a Terraria újabb frissítéseiben. A Terraria aktív fejlesztése nem áll le, az 1.3.6-os verzió jelenleg is készül.

[FORRÁS: terraria.org]