0 hozzászólás

Dráma: Cliff Bleszinski az Epic Gamest vádolja

szerző : dátum : 2018. április 17.
 

Dráma van kibontakozóban a LawBreakersszel megbukott Boss Key Productions, és a Fortnite Battle Royale-lal taroló Epic Games között.

A dráma tárgyát William McCarroll képezi, aki nagyjából három évig dolgozott programozóként a Boss Key Productionsnél, most pedig az Epic Gameshez igazolt. Cliff Bleszinski Twitteren támadt rá az Epic Gamesre. Az üzenetben elmondta, hogy roppant mód tetszene neki, ha az Epic Games nem szipkázná el az embereit. Épp csak most indították útjára a Radical Heghts-ot, ami az Unreal Engine 4-et használja, és ő személy szerint roppant boldog a játékkal.

Egy Twitter felhasználó rákérdezett CliffyB-nél arra, hogy mit szólna egy új ötlethez. A dizájner erre elmondta, hogy rengeteg ötletük van, de ha a legjobb munkatársait elszipkázzák tőle, akkor nem lesz belőlük semmi.

McCarroll is reagált a dologra. “Minden tisztelettel mondom, hogy azt feltételezni, hogy az Epic Games próbálja meg elvinni az embereket, kissé merész. Mindannyiunknak megvannak a maga okai arra, hogy meghozzanak egy ilyen döntést, és fájdalmas nézni, hogy úgy vélekednek valakiről, mintha csak egy árucikket loptak volna el. Mi elsősorban emberek vagyunk.”

[FORRÁS: bluesnews.com]