0 hozzászólás

Bejelentve az NBA Playgrounds 2

szerző : dátum : 2018. április 18.
 

A Saber Interactive bejelentette, hogy a tavaly tavasszal megjelent NBA-s árkád játék folytatást kap idén.

A “bestseller” árkád sport franchise visszatér! Ha remegve vártad, mikor kerül bejelentésre a kedvenc “bestseller” árkád sport franchise-ad legújabb része, akkor ne remegj tovább, ez az a pillanat. Jönnek a kettő a kettő ellen meccsek, új online és helyi többjátékos játékmódok, valamint új pályák is.

A Playground Championship módban jön az új világszintű ranked ligarendszer, amiben több kompetitív szóló és koop ligát mászhatsz majd meg. A Season mód egy single player élmény lesz, amiben a csapatod a sima szezonokon vezetheted át és a végén megnyerheted az NBA Championshipet magát. De érkezik még fejlesztett matchmaking, dedikált szerverek, a négy játékosra szabott online meccsek, a hárompontos verseny, az egyedi meccsek és sok minden más.

Természetesen itt lesznek a legnagyobb neves a sportágból, összesen több mint 200 aktív és viszavonult NBA játékos kerül be a programba, mint Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson és Larry Bird. Új mozgásokkal és power-upokkal is bővül a paletta, persze jön még a fejlesztett mesterséges intelligencia, teljesen új játékosmodellek és animációk is.

Az NBA Playgrounds 2 még idén megérkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]