0 hozzászólás

Call of Duty: Black Ops IIII – kampány nélkül, Battle Royale és koop móddal?

szerző : dátum : 2018. április 18.
 

A legújabb ipari pletyka szerint a Call of Duty: Black Ops IIII-ben nem lesz egyjátékos kampány.

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

A Polygon szellőztette meg az infót, akik több forrásra hivatkozva leközölték, nem lesz kampány az új Call of Dutyban, helyette Battle Royale mód kerül a címbe. Az Activision a megkeresésre természetesen csak annyit mondott, hogy nem reagálnak semmilyen pletykára vagy félinformációra, és nagyon várják május 17-ét, mikor is leleplezésre kerül a játék.

A források elárulták a lapnak, hogy a Black Ops 4-ből azért marad ki az egyjátékos kampány, mert ahogy közeledett a megjelenés dátuma, egyértelművé vált számukra, nem lesznek képesek időre befejezni azt. A Treyarch a multiplayer lehetőséges bővítésére és a zombi módra koncentrált első sorban az elmúlt években.

Azt is elárulták a magukat megnevezni nem kívánó források, hogy helyet kap a címben egy kooperatív mód is, ami a single player kampányt helyettesítheti valamilyen formában.

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, míg a hivatalos leleplezésre május 17-én kerül majd sor.

[FORRÁS: polygon.com]