0 hozzászólás

Ingyen játékok: Satellite Reign, Eador. Masters of the Broken World

szerző : dátum : 2018. április 20.
 

Most két ingyenes játékra is lecsaphatsz. Az egyik cím egy valós idejű taktikai RPG, a másik pedig egy körökre osztott stratégia.

Satellite Reign

Ez egy valós idejű, karakterosztályokra épülő taktikai RPG, ami egy nyílt világú cyberpunk városban játszódik. Te egy 4 fős csapatot irányítasz a neonfénytől és esőtől csatakos városi utcák dzsungelében, ahol a törvényeket a gigacégek írják. Használd okosan a csapatod, hogy előre juss a céges ranglétrán, lopakodj, lopj, kövess el szabotázst és gyilkosságot annak érdekében, hogy végül a világtörténelem legnagyobb monopóliumának csúcsára kerülj.

Minden ügynököd úgy szabod testre ahogy akarod, a te ízlésednek megfelelően alakíthatod ki őket, de az egyedi vonásaik ettől függetlenül megmaradnak. Te döntöd el, hogy gyilkológépekkel vágsz neki az adott küldetésnek, vagy elit ügynökökkel, akik a beszivárgás mesterei. A város a tiéd.

A Satellite Reignt a Humble Store-ból oldaláról szerezheted be.

Eador: Masters of the Broken World

Eador egy végtelen mennyiségű földdarabokból álló univerzum a Nagy Semmiben. Minden egyes földdarab egy külön kis világ egyedi földrajzzal és lakókkal. A földek feletti uralomért a Mesterek küzdenek egymással, akik halhatatlan lények, és akiket istenekként tisztelnek. Te is egy ilyen Mester vagy, és a célod olyanná formálni Eadort, amilyenné csak szeretnéd.

Ebben a körökre osztott stratégiai játékban az általad hozott döntések sokkal mélyebben befolyásolják a világot körülötted, mint a megnyert, vagy épp elvesztett csaták.

Az Eador. Masters of the Broken Worldöt Steamről szerezheted be.

[FORRÁS: bluesnews.combluesnews.com]