0 hozzászólás

Infók a Destiny 2 Warmind DLC-ről

szerző : dátum : 2018. április 25.
 

A Bungie egy élő közvetítésben beszélt az új pakkról, a Marson található Landing Zone-ról, ahol az akció helyet kap, az Escalation Protocol eventről, az új Exotic fegyverekről és armokról.

A Hellas Basin a szülőhazása Warmind Rasputinnak, aki felébredt és problémákat okoz az egész naprendszerben. A sztoriban a Clovis Bray cég kulcsszerepet játszik majd. Találkozhatsz Ana Bray-jel, egy Guardiannel, aki a lentebbi videóban is szerepel, és a játékban árusként futhatsz össze vele.

Az Escalation Protocol egy új publikus esemény, ami az után aktiválódik, hogy befejezted a kampányt. Nincs menetrendje, akármikor elkezdheted. Ebben az eventben összesen hét Hive hullámmal kell szembenézned, mindegyikben esznek bossok. A harmadik és ötödik hullám után kapsz egy ládát, de az igazi díj a hetedik hullám után érkezik. Az utolsó nekifutás egy igazán különleges bosst is kínál, illetve ötöt, akiket minden héten váltogat majd.

A Bungie állítása szerint ez lesz az endgame tartalom a címben, ennél fogva a kihívás és az újrajátszhatóság is magas lesz. Eyedi fegyvereket zsákolhatsz be attól függően, hogy ki volt a heti utolsó boss. Bezsebelheted például a Hive kardot az eredeti Destiny kampányból, de a tied lehet a The Valkyrie névre hallgató lándzsa is, ami közelharci és távolsági fegyverként is szolgál, de csak limitált ideig lesz használható a felvétele után.

A Crucible-t sem hanyagolják el, két új típusú ranking rendszer is érkezik. A Valorban akkor haladhatsz előre, ha befejezel egy meccset, és nincs büntetés a vereségre. A Glory csak a kompetitív playlistenek lesz elérhető, és a győzelmeid, valamint vereségeid is számítanak. Ebben a rendszerben lesz egy streaking boost opció is, vagyis ha több meccset nyersz, vagy buksz el egymás után, akkor gyorsabban haladhatsz előre, vagy csúszhatsz vissza.

A harmadik szezon kezdetével Shaxx-hoz kell elfáradnod a jutalmad felvétele miatt. Rajta keresztül láthatod az összes megszerezhető dolgot, illetve azt is, hogyan csaphatsz le rájuk. Bizonyos jutalmak rangokhoz lesznek kötve, míg másokhoz célokat kell teljesíteni. A Valorod resetelheted is, ha elérted a maximumot, ezért cserébe jutalmat kapsz. A resetek száma nem lesz maximalizálva, az emblémádon pedig megjelenik, hányszor reseteltél.

Külön jó hír, hogy jön egy új Raid Lar is, a Leviathan utolsó része, a Spire of Stars. Erről bővebb infót nem közölt a fejlesztő.

A Warmind hivatalosan május 8-án érkezik meg.

[FORRÁS: gamespot.com]