0 hozzászólás

Pillars Of Eternity II: Deadfire DLC tervek

szerző : dátum : 2018. április 25.
 

A program nagyjából két hét múlva megérkezik, ami azt jelenti, hogy hasonló ideje aranylemezen lehet. Ideje tehát meglesni, milyen megjelenés utáni tartalmakra lehet számítani.

Az első csomag, a Beast Of Winter júliusban érkezik meg, és egy olyan szigetre kalauzol majd, amin egy titokzatos, világvégét váró szekta lakozik, és természetesen egy ősi rejtély is megbújik valahol. Kalandozhatsz a The Beyondban, ahol ősi lelkekkel és ősi kihívásokkal kerülsz majd szembe.

A második pakk, a Seeker, Slayer, Survivor valamikor szeptemberben fut be. Ez egy harcra fókuszáló kiegészítő lesz, ami szintén egy szigetre vezeti csapatod. A harmadik DLC a The Forgotten Sanctum lesz, ami novemberben landolhat, ha minden a tervek szerint alakul. Ebben a kalandban a csapatod hűsége és moralitása kerül középpontba, miközben segítened, vagy elpusztítanod kell Eora nagy mágusát. A döntéseid súlyát az egész világ a hátán fogja cipelni.

A letölthető tartalmak külön 10 euróba fognak kerülni, de egyben is le lehet rájuk csapni a Season Pass keretein belül 25 euróért.

A Pillars of Eternity II: Deadfire május 8-án fut be PC-re, de az év végéig megérkezik PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

[FORRÁS: rockpapershotgun.com]