0 hozzászólás

Három nap alatt több mint 3 milliót adtak el a God of Warból

szerző : dátum : 2018. május 4.
 

A kritikus imádták a címet, a játékosok is hasonlóan vélekedtek róla, de persze ez még nem garantálja az anyagi sikert. Szerencsére itt kéz a kézben járnak.

A Sony bejelentette, hogy a nagysikerű God of War három nappal a megjelenése után átlépte a 3,1 millió eladott példányszámot. Ezzel az eredménnyel a Sony által fejlesztett játékok között Kratos és fia, Atreus legújabb kalandja lett a PlayStation 4 leggyorsabban fogyó címe.

„Szeretném megköszönni a több millió rajongónak világszerte, hogy újra bizalmat szavaztak nekünk és a God of Warnak. A ti inspiráló támogatásotokkal sikerül nap mint nap legyőzni saját korlátainkat, ezáltal mindig új és izgalmasabb játékélményt biztosíthatunk nektek. Külön szeretnék köszönetet mondani csodálatos csapatunknak, amelynek tagjai szenvedélyes odaadással készítik el ezeket a történeteket, amelyeknél a legfontosabb szempont, hogy legyenek egyediek, a megszokottól eltérőek. Alig várjuk, hogy részesei lehessünk rajongóink visszajelzéseinek és megosszák velünk azokat a felejthetetlen élményeket, amelyeket a God of War adott számukra” – mondta Shannon Studstill, a Santa Monica Studio, SIE termékfejlesztésért felelős alelnöke.