0 hozzászólás

Újabb részletek derültek ki a Nintendo Switch online szolgáltatásáról

szerző : dátum : 2018. május 8.
 

Szeptemberben érkezik a fizetős online megoldás, amiről most további infókat tudtunk meg.

A Nintendo Switch Online rendszere egy megfizethető szolgáltatás, aminek hála játszhatsz online, hozzáférhetsz klasszikus NES címekhez online funkcionalitással, a legtöbb játék mentéseit feltölheted a felhőbe és további lehetőségeket használhatsz a Nintendo Switch Online okostelefonos applikációján keresztül.

Sajnos az európai ár egyelőre nem ismert, de az kiderült, hogy az amerikai játékosoknak több lépcsőben lesz lehetősége előfizetni. Választhatnak havi megújítást 3.99 dollárért (~1050 forint), befizethetnek 3 hónapra 7.99 dollárért (~2100 forint), vagy akár egy évet is kikérhetnek előre 19.99 dollárért (~5300 forint). A családi éves előfizetés 34.99 dollárba kerül (~9200 forint).

Akik úgy döntenek, hogy az ár tetszik nekik, azok hozzáférést kapnak 20 NES klasszikushoz, amely szám idővel nőni fog. A játékok között olyan címek szerepelnek, mint a Balloon Fight, a Dr. Mario, a Super Mario Bros. 3, a Donkey Kong, az Ice Climber, a The Legend of Zelda, a Mario Bros., a Soccer, a Super Mario Bros. és a Tennis.

Egyes játékokat még online is lehet majd játszani kompetitív vagy kooperatív módon. A barátaid akár online nézhetik is a játékod, és átadhatják a kontrollert másoknak bármikor. Minden NES klasszikus támogatja majd a voice chatet a Nintendo Switch Online okostelefon applikáción keresztül.

Jelenleg az online játék nem jár extra költséggel, de amint elindul a Nintendo Switch Online az eddig megjelent, online funkcionalitással rendelkező játékok multiplayer porcióját is csak előfizetéssel lehet majd játszani.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]