0 hozzászólás

Egyre biztosabb, hogy hamarosan bejelentésre kerül a Rage 2

szerző : dátum : 2018. május 11.
 

A Rage még 2011-ben futott be, és bár nem aratott osztatlan sikert, azért jó páran elvesztek az id Software által teremtett posztapokaliptikus világban.

Úgy néz ki, hogy még idén bejelentésre kerülhet a Rage 2. A Walmart Canada listázása szerint olyan játékok készülnek jelenleg is, mint a Just Cause 4, a LEGO DC Villains, vagy épp a Borderlands 3. Ezen listán szerepelt a Rage 2. Persze sokan kétkedve fogadták a dolgot, gondolván arra, hogy biztos csak a Walmart ügyeskedett valamit, és nincs valóságalapja a dolognak.

Egészen addig a pontig gondolkodtak így sokan, amíg nem a Rage hivatalos Twitter fióka közzé nem tette a lentebbi képet.

Itt azért már páran elkezdték ráncolni a szemöldöküket, lévén az ilyen és hasonló szivárgásokra, pletykákra nem nagyon szoktak reagálni a kiadók, pláne nem a játék valamelyik hivatalos csatornáján keresztül. Az elmúlt 24 órában a Bethesda vette át a teaser szerepét, és négy, lentebb látható képet postolt Twitterre.

A képek érdekessége az, hogy rózsaszín színezés látható rajtuk, csak úgy, mint a fentebbi “cáfolaton”. Leginkább az első és az utolsó kép az érdekes. Az elsőn ugye egy óratorony látható, rajta az idővel: 5:14. Ez sokak szerint azt jelöli, hogy a Rage 2-ről május 14-én hullhat le a lepel. Az utolsó látnivaló pedig azért érdekes, mert konkrétan van rajta egy karakter az első részből.