0 hozzászólás

Mindenki nyugodjon le, az E3-on nem lesz ott a Borderlands 3 – vagy mégis?

szerző : dátum : 2018. május 16.
 

Randy Pitchford, a játék fejlesztéséért felelős Gearbox atyaúristene Twitteren árulta el, hogy nincs remény.

“Todd Robbins, aki egy elképesztő előadó, aki a kisebb show-k mestere. Kalapáccsal szeget ver a fejébe, vagy épp megeszik egy izzót, ami egyébként teljesen valós. Néha varázslatot is alkalmaz, amik persze kamuk. Ez az ember egyszer azt mondta, hogy amikor eltüntetek valamit, az ember megesküdnének rá, hogy az valóság, amikor megeszek egy izzót, akkor biztosra mondják, hogy az kamu, egy trükk.

A lényeg az, hogy a fajunk tagjai azt hisznek el, amit akarnak, és mindent tagadnak, amit a hitükkel ellentétes, függetlenül a bizonyítékoktól. Kell hozzá egy bizonyos gondolkodás, hogy elfogadjuk a valóságot. Például egész nyugodtan leírhatnám azt, hogy a Borderlands 3 nem lesz ott az idei E3-on, sokan mégsem hinnének nekem, és találnak benne valamit, ami miatt ennek az ellenkezőjére jutnának.

Az emberi viselkedés ezen aspektusa annyira erős, hogy ez az üzenetem vélhetően csak olaj lesz a tűzre, és sokakat biztossá tesz abban, hogy a játék ott lesz az E3-on. Imádom azt, hogy sok játékosnak fontos a Borderlands. A Gearbox Software minden eddiginél keményebben dolgozik, hogy új és izgalmas szórakoztatással álljon elő. A ti szenvedélyetek hajt minket. Köszönjük! Imádunk titeket!”

Ebből az derül ki, hogy a Borderlands 3 nem lesz ott az idei E3-on. Mi szembe megyünk az emberi természettel, és elhisszük neki, hogy a Borderlands 3 nem lesz ott a show-n. De mi van, ha ő pont ezt akarja elérni, hogy meglephessen minket?

]FORRÁS: gamespot.com]