0 hozzászólás

Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry trailer és bejelentés

szerző : dátum : 2018. május 23.
 

Hivatalosan is bejelentésre került az új Leisure Suit Larry kaland, ami a 21. századba repíti mindenki kedvenc nőcsábászát.

Az évek folyamán voltak próbálkozások a széria feltámasztására, de egyik sem lett kifejezetten sikeres. A 2013-as remake után nem is nagyon történt semmi egészen eddig. Most hivatalosan is bejelentésre került az új réz, ami a sorozat klasszikus játékmenetére épít.

Larry a 80-as évekből a 21. századba repül, ahol ugye egy jelentősen megváltozott világ fogadja. A játékban lesz egy Timber nevű alkalmazás a telefonon, ahol Larry felhajthatja a nőket. A feladatot egyszerű, randiznod kell nőkkel, akiknek ki kell elégítened az igényeiket, ezért cserébe pontokat kapsz, és külsejüket tekintve attraktívabb nőkkel randizhatsz.

A játékban 30 kézzel rajzolt helyszínre látogathatsz el, és több mint 30, szintén kézzel rajzolt karakterrel futhatsz össze. A játék világ “nyílt” lesz nem lesz egy előre megszabott út, amit be kell járnod. Természetesen megannyi fejtörőt kell majd megoldanod, hogy a program végére érj.

A Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry valamikor idén ősszel érkezik meg Steamre 30 eurós áron.