0 hozzászólás

Battlefield 5: itt az első trailer, októberben érkezik a játék Season Pass nélkül

szerző : dátum : 2018. május 24.
 

Az Electronic Arts a Star Wars Battlefront II után a Battlefield 5 esetében is elhagyja a Season Passt, minden tartalom ingyenes lesz.

Új és klasszikusok multiplayer módok is érkeznek a játékba, és csatába vezetheted a saját Companydet is egy dinamikus többjátékos élményben, ahol minden csata egyedi lesz. A Company lehetővé teszi számodra, hogy testreszabd a katonád, miközben a fegyvereid és a járgányok folyamatosan változnak, ahogy fejlődnek. Nem csak a kinézetük, de a gameplay is más lehet.

Az olyan közönségkedvenc módok, mint a 64 fős Conquest természetesen visszatérnek, illetve jön a Grand Operations, ami egy event alapú élmény a Tides of Waron belül. A Grand Operations egy több pályán és játékmódon átívelő történelmi csata, amivel újraélheted a múltat.

Visszatér a Battlefield 1-ből megismert egyjátékos mód, a War Stories. Ellátogathatsz a fagyos Norvégiába, ahol a helyi ellenállás egyik bakájának bőrébe bújhatsz, majd pedig veheted az irányt Észak-Afrikába, ahol a perzselő hőség fogja megnehezíteni a dolgod.

A Tides of War lesz a DICE élő rendszere, amin keresztül indulnak majd az eventek és jönnek a frissítések. Ezúttal nem lesz Season Pass, mindenki megkap minden tartalmat a Tides of Waron keresztül, a pályákat, fegyvereket, járgányokat. Természetesen lehet majd pénzt költeni a játékra, de az ígéret szerint ezek kizárólag kozmetikai jelleggel bírnak majd. Persze kivéve az ilyen-olyan “felzárkóztató” csomagokat, amik már jelen voltak a korábbi epizódokban is.

A Battlefield 5 október 19-én érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ám aki a Deluxe Editionre csap le, az már október 16-án belevetheti magát a kalandokba. Az EA Access és Origin Access előfizetők pedig október 11-én megkezdhetik a 10 órás próbaverziójukat. Akik az Enlister Offer lehetőséggel együtt rendelik elő a játékot, azok korai hozzáférést kapnak a nyílt bétához is.

Lesz koop is a játékban, a Combined Arms. Négy játékos küzdhet meg vállvetve. Nem sima kampány küldetésekről van szó, hiszen botok ellen lehet majd harcolni “különböző küldetésekben”.

[FORRÁS: bluesnews.com]