0 hozzászólás

Fortnite Battle Royale tervek

szerző : dátum : 2018. május 25.
 

Az Epic Games megosztotta, hogy milyen újdonságokra lehet számítani a jövőben a Battle Royale mód kapcsán.

Az LTM-ek (limitált idejű játékmódokat) arra használja az Epic Games, hogy kipróbáljon olyan dolgokat, amiket az alap módokban nem próbálhat ki. Ilyen a megnövelt nyersanyag például. A csapat elárulta, hogy tisztában vannak vele, az 50v50-et sokan szeretik, és aktívan vizsgálják annak a lehetőségét, hogy behozzanak egy permanens, nagyobb squados játékmódot.

Jön majd a Playground LTM is, amiben megnövelt nyersanyagok mellett visszatér a baráti tűz (friendly fire). Ebben a módban minden láda és lőszeres doboz a helyén lesz, illetve ha meghalsz, azonnal vissza is kerülsz a játékba, nem kell kilépned (újra spawnolsz). Nem mellesleg roppant sok láma is találhatsz majd. Hogy ez mikor kerül be a címe, egyelőre nem tudni.

A kedden érkező v4.3-as frissítésben jönnek a challenge highligh-tok, vagyis ha sikerül megcsinálnod egy kihívást, arról vizuális visszajelzést kapsz már a játékban. Megváltoztatják a Victory Royale képernyőt is, ám az nem derült ki, hogy ez mikortól lesz elérhető. Jön a nagyobb felbontású térkép, illetve folyamatosan próbálják meg a finomítani a lábdobogás hangját, hogy egyből meg lehessen állapítani, hogy is található a trappoló ellenfél.

Tisztában vannak vele, hogy Spectator kezelőfelülete sem ideális, így olyan dolgokat adnak hozzá a jövőben, mint a megfigyelt személy tárgylistája, lőszerszáma, célkeresztje, edit mód, ha épp szerkeszt valamilyen felületet, illetve az iránytű és a különböző jelölések. Apropó jelölések, dolgoznak azon is, hogy a térképre tett jelölőket valamilyen módon a játéktéren is viszontláthassuk.

A kozmetikai cuccokról azt mondták, hogy tudják jól, mindegyik értékkel bír. Keresik a lehetőségét annak, hogy idővel több ilyet hozzáadhassunk a gyűjteményünkhöz. Hogy ez konkrétan mit jelent, azt nem tudni, de nem kizárt, hogy valamilyen passzív módon, például elért győzelmekkel, killek számával, vagy bármi mással is megnyithatunk majd ilyenek. Viszont a srácok hozzátették, ez még nagyon a jövő zenéje.

[FORRÁS: epicgames.com]