0 hozzászólás

Bejelentve a Fallout 76

szerző : dátum : 2018. május 31.
 

A Bethesda egy huszárvágással bejelentette a legújabb Fallout címet, de nem szórakoztak, a negyedik rész után egyből jön a 76. epizód.

A játékról egyelőre sok hivatalos infó nem látott napvilágot azon kívül, hogy a címe Fallout 76 lesz. A lentebbi kedvcsináló videó sem sejtet semmit.

A pletyka azonban szárnyra kelt, ami szerint egy, a DayZ és Rust által ihletett online túlélő RPG-ről van szó. A Kotaku ezt az infót három olyan ember elmondására alapozza, akik képben vannak a projekttel. A játék a Fallout 4 online módjának indult, de az évek során sok változáson esett át. Lesznek benne küldetések és egy sztori is, mint bármelyik eddigi részben. Visszatér a bázisépítés, illetve persze túlélésre alapozó többjátékos elemek.

A játéka a Vault 76-ról szól, aminek az ajtaja 20 évvel a nukleáris háború után nyílt ki, így a környezet sokkal vadabb, mint a single player játékokban, ahol már komplett városok várnak felfedezésre. Ahogy a videóban is elhangzik, “amikor a harc véget ért, és a nukleáris köd elült, újra kell építened a civilizációt” – vélhetően ez lesz a feladatod a játékban.

A Bethesda E3-as sajtókonferenciájára június 11-én 3 óra 30 perckor kerül sor, ahol vélhetően többet is megtudunk a címről.

[FORRÁS: pcgamer.com]