0 hozzászólás

Szeptemberben fut be az Underworld Ascendant

szerző : dátum : 2018. június 4.
 

Nehéz nem párhuzamot állítani ezen cím és az Ultima Underworld között, lévén az a Paul Neurath vezeti a fejlesztést, akinek az Ultima Underworldöt is köszönhetjük.

Hogy is fogalmazzunk szépen? Mondjuk úgy, hogy a játék hallgat a modern idők hívő szavára, és egy, a kor gamere számára is befogadhatóbb köntösben érkezik. A stílus akció/RPG, ami talán picit a Dark Messiah of Might and Magic által ihletett, de mivel Neurath hozta össze a Thiefet is, abból is kapunk egy csipetet.

Térj vissza The Stygian Abyssbe, ahol minden döntésed számít. Használd fel a környezeted az ellenségeid likvidálásra, és legyen egy terved arra is, ha valami balul sülne el. A meghozott döntéseid hatással lesznek a világra és a benne lakókra. A program a kreativitást is díjazza, hiszen ha valami igazán egyedi megoldással állsz elő, azért jutalom jár. Érdemes lesz tehát kísérletezni, próbálkozni.

Sajnos napra pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, de azt megtudtuk, hogy a program idén szeptemberben érkezik meg PC-re.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]