0 hozzászólás

Napi kamuhír: előzményjáték készül a Super Marióhoz

szerző : dátum : 2018. június 6.
 

A Nintendo úgy döntött, hogy ideje bemutatni, honnan is jött Mario, mindenki kedvenc olasz vízvezeték szerelője.

A japán cég megelégelte, hogy mindig csak az újabb részeket és kalandot készíti, ezért visszamennek kicsit az időben. Licencelték a Telltale Games által használt grafikus motort, így kalandjáték formájában mutatják be, hogy milyen volt Mario az iskolában, ki volt az első szerelme, és hogy milyen csínyeket is követett el, mielőtt megszerezte a vízvezeték szerelő végzettséget.

Lapunknak több forrás megerősítette, hogy miután Mario kikerült az iskolából, igen sötét időszakon ment át, hiszen a szülei elvesztése után munkanélkülivé is vált. Így például lesz egy olyan rész is a címben a közepe felé, amikor kukákban kell turkálnunk, és ha nem szedünk ki elég kaját belőlük, akkor akár éhen is halhatunk, és kezdhetjük előröl az egész játékot! Több minijátékot le kell majd tolnunk, illetve minden átvezető tele lesz QTE elemekkel, mert a Nintendo szerint ezek adják át legjobban az élményt. Az egyik minijátékban például Mario bajszát kell irányítanunk.

A programot kooperatív módban is nyomhatjuk majd, bár erről egyelőre annyit tudtunk meg, hogy az egyik játékos Mario lábait, míg a mások a karakter kezeit irányíthatja.

Megjelenési dátum nincs, csak az biztos, hogy még ebben az évszázadban befut.

[A kiemelt kép forrás: pinterest.com]