0 hozzászólás

Assassin’s Creed Odyssey trailer, gameplay és megjelenési dátum

szerző : dátum : 2018. június 12.
 

Leleplezésre került az új Assassin’s Creed is, amiből mutattak egy játékmenet videót is.

Az ősi Görögországba kalauzol minket a játék, vagyis az Assassin Testvériség megalapítása előtti időkbe. Két spártai karakter közül választhatsz majd magadnak egyet, lehetsz Alexios vagy Kassandra. Lehetőséged lesz olyan döntéseket hozni, amik befolyásolják a sztorit. Az interaktív dialógusokon keresztül elfogadhatsz vagy visszautasíthatsz szövetségeket. Leonidasz lándzsája által pedig földöntúlinak látszó képességeket nyithatsz meg. Titokzatos ellenfeleket vadászhatsz le, híres történelmi személyiségekkel találkozhatsz, legendákba futhatsz.

A játéktér fele víz lesz, de megannyi hegy, város, erdő és tengerpart is vár rád. Visszatér a tengeri hadviselés. A hajódat teljesen testreszabhatod, illetve felveheted a saját legénységed is. Gyűjthetsz társakat, akik a saját, egyedi képességeikkel hozzájárulnak a sikereidhez. Alá is merülhetsz a haboknak, ha egy kis búvárkodásra vágysz. A víz alatt romokra bukkanhatsz, illetve cápákkal is hadakozhatsz.

A Ubisoft azt is elárulta, hogy bár most két rész jelent meg két egymást követő évben, ez nem jelenti azt, hogy a sorozat ismét évenkénti megjelenésű lenne. Ha úgy érzik, hogy egy részre több időt akarnak szánni, akkor ki fognak hagyni egy évet.

Az Assassin’s Creed Odyssey október 5-től lesz elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.