0 hozzászólás

For Honor: új tartalmak és ingyenes Starter Edition PC-n

szerző : dátum : 2018. június 12.
 

Közel másfél éve már annak, hogy megjelent a For Honor, de folyamatosan jönnek a frissítések. A PC-sek ráadásul most ingyen szerezhetik be a Starter Editiont.

Ami azonnali hozzáférést ad összes multiplayer és single tartalom módhoz és térképhez, de természetesen vannak megkötések, hiszen 12 hős helyett csak 6 játszható, illetve 3 van teljesen megnyitva. A többi hőst 8000 Steelért tudod megszerezni, ami nagyjából 8-15 óra játékidőnek felel meg. A Starter Edition kompatibilis a Season Passzal, illetve az eddig kiadott DLC-kkel is. A Starter Edition Uplayről szerezhető be. Az ingyenes ajánlat június 18-ig él.

Ingyenes tartalomként jön egy új frakció, egyjátékos újdonságok, valamint a Breach játékmód. A Breach talán a legérdekesebb, hiszen ez egy várostrom lesz. Az egyik csapat feladata az, hogy megvédje a várat, míg a másiknak értelemszerűen be kell vennie azt. Mindkét félnek lesznek saját céljait, amiket teljesíteni kell, illetve MI által irányított társai. Egy meccs 20-30 perc hosszú lesz.