0 hozzászólás

Steamen ingyenes a Layers of Fear

szerző : dátum : 2018. június 14.
 

A Layers of Fear, mint a neve is mutatja egy igazi horror játék. Csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Iszol még egy italt, a vászon óvatosan dereng előtted. A lámpa a sarokban homályosan világít. Megannyi festményt adtál már ki a kezedből, de ilyet még soha. Miért nem készítettél ilyet korábban? Annyira egyértelműnek tűnik visszatekintve. A barátaid, a kritikusok, az üzleti partnerek hamarosan megláthatják, de valami hiányzik…

Felnézel, megriadsz. Ez a dallam… az egy zongora volt? Pont úgy hangzott, mintha ő játszott volna… de nem, az lehetetlen. Ő már elment. Mindannyian elmentek. Koncentrálnod kell. Milyen sokáig tartott eljutni eddig? Túl sokáig, de már nem számít. Nem lesz több elterelés. Majdnem kész van. Érzed. Az alkotásod. A mesterműved.

Maga a játék egy belső nézetet használó pszichedelikus horror cím, amiben a hangsúly a sztorin és a felfedezésen van. Merülj el egy őrült művész agyában, fedezd fel az őrületének titkait, és barangold be a végtelennek tűnő, állandóan változó viktoriánus kori kúriát. Fedezd fel a festő látomásait, a félelmet és a horrort, amik átölelik, körbefonják, fojtogatják, és fejezd be a mesterművét.

A program péntek este 7 óráig szerezhető be Steamről ingyenesen. Alant megtalálható a nagyjából 3 óra hosszú játék teljes végigjátszása, ha esetleg elakadnál valahol.

[FORRÁS: bluesnews.com]