0 hozzászólás

Rocket League Rocket Pass információk

szerző : dátum : 2018. június 20.
 

Ha tudod, hogy micsoda a Fortnite Battle Pass rendszere, akkor nagyjából képben vagy azzal is, milyen a Rocket Pass.

Egy időlimites fejlődési rendszerről van szó, amiből évente néhányat fognak kiadni, és mindegyik egyedi tartalmakkal érkezik majd. Ennek nem célja lecserélni a jelenlegi fejlődési rendszert, ámbátor az is megváltozik kicsit. Erről a változásról csak később közölnek infókat a fejlesztők.

A Rocket Passnak két verziója lesz, az ingyenes és a fizetős. Amennyiben az ingyenes nem tartogat számodra elég tartalmat, úgy 10 kulcsért (10 euróért) megveheted a prémium változatot. A különböző extra tárgyak mellett a fizetős változatban lesz XP Boost is, ami természetesen a kapott tapasztalati pont mennyiségét növeli, illetve sima XP is üti majd a markod.

A Rocket Pass minden platformon elérhető lesz, illetve minden megszerzett tárgy cserélhető lesz, kivéve azokat, amiket amúgy sem lehet cserélgetni, mint a Title-ök. A prémium változatra bármikor befizethetsz, és addig elért fejlődésed nem vész el. Ha megveszed a prémiumot, akkor az ingyenes díjakat is tovább kapod. A vásárlás előtt lehetőséged lesz megtekinteni, hogy pontosan mi is vár rád, így eldöntheted, kell-e neked egyáltalán.

Gameplay kihívásokat nem tartalmaz az első Rocket Pass, ugyanakkor a többiben lesznek heti győzelmi bónuszok, amikkel még gyorsabban tudsz szintezni. Nem szeretnék a srácok megszakítani a szokásos játékmenetet azzal, hogy bizonyos statokat próbálnak meg elérni a játékosok.

Újdonság a Fortnite megoldásához képest, hogy sokkal több Tier lesz egy Passban, ugyanakkor a szükséges XP mennyisége nem változik, tehát pontosan ugyanannyi időben telik 29-ről 30-ra lépni, mint 299-ről 300-ra. Ha sikerült kimaxolnod a Rocket Passt, akkor elkezded gyűjteni a Pro Tier szinteket, ami azt jelenti, hogy a Premium Rocket Pass tárgyak színezett, Certified verzióit kapod meg.

A fejlesztő ígérete szerint nagyjából 100 óra alatt lehet kimaxolni a Rocket Passt, nem számítva a Pro Tiereket.

[FORRÁS: rocketleague.com]