0 hozzászólás

Új stúdió fejezi be a The Guild 3 fejlesztését

szerző : dátum : 2018. június 20.
 

Nincs minden rendben a játék háza táján, hiszen a THQ Nordic bejelentette, a GolemLabsnak búcsút intettek, helyettük pedig jön a frissen alakult Purple Lamp.

Az ok? A kiadó szeretné az előzetes terveknek megfelelően kiadni a játékot, ezért a GolemLabs abbahagyja a munkát, a helyét pedig a Purple Lamp vezeti. A csapat maga Bécsben székel, és természetesen veterán játékfejlesztők alkotják, akik korábban az osztrák Sproing berkein belül megannyi címen dolgoztak már. Ha nem ismerős a stúdió neve, az nem gond, igazán komoly játék sosem készült a kezeik között.

A Purple Lamp feladata a játékban meglévő bugok kijavítása lesz, miközben integrálniuk kell az olyan feature-öket, mint a többjátékos mód, közösségek, szuverenitás. Harald Riegler, a Purple Lamp ügyvezetője elmondta, hogy a franchise fantasztikus, és borzalmasan büszkék rá, hogy a tudásukat és a szenvedélyüket adhatják az új részhez, ami a reményeik szerint pont olyan játék lesz, amilyenre a rajongók vágynak.

Amikor ennyire a fejlesztés végén váltanak, az sosem jó hír, hiszen egy teljesen új csapatnak idő kell arra, hogy átlássanak mindent. Ugyanakkor lehet pont az kell ahhoz, hogy a program elkészülhessen, és egy valóban kiváló élményt nyújtson a játékosok számára. Reméljük nem lesz katasztrófa a vége.

A program jelenleg Early Access állapotban érhető el Steamen keresztül 30 euróért, vagyis mintegy 9800 forintért cserébe.

[FORRÁS: bluesnews.com]