0 hozzászólás

NHL 19 megjelenési dátum és infók

szerző : dátum : 2018. június 21.
 

Idén szeptemberben, mikor idehaza még vélhetően nagyon jó idő lesz, jön a hűsítő hideg az NHL 19-nek hála.

Egész konkrétan szeptember 14-től lesz elérhető a játék PS4-re és Xbox One-ra, de ha a Legends vagy Ultimate kiadásokra csapsz le, akkor már szeptember 11-én felhúzhatod a virtuális korcsolyád. A borítón a Nashville Predators védője, és egyénként olimpiai aranyat nyert P. K. Subban feszít majd.

Több mint 200 jelenleg is aktív, illetve régen nagy játékos kerül be a címbe, mint Wayne Gretzky. Az ismert stadionok mellett kinti pályák is szerepelnek majd, illetve megalkothatod a saját karaktered több mint 900 testreszabási lehetőséget használva.

Visszatér az EA Sports Hockey League és az NHL Threes játékmód is, illetve megkapjuk az NHL Ones-t és a Pro-Amet, amik együtt adják az egyesített fejlődési hubot, a World of CHEL-t. Szintezheted a karaktered, megnyithatsz jutalmakat, finomíthatod a megjelenésed és stílusod a World of CHEL bármelyik módját játszva.

Az NHL Ones egy 1v1v1 mód, amiben három játékos csap össze egy mindenki mindenki ellen meccsben. Nincsenek szabályok, se hosszabbítás. Úgy léphetsz nyithatsz meg új kültéri csarnokokat, hogy NHL Ones meccseket nyersz.

[FORRÁS: gamespot.com]