0 hozzászólás

Trailerrel tudatosítják, hogy a Switch és Xbox One játékosok játszhatnak együtt

szerző : dátum : 2018. június 22.
 

A Sony manapság a cross-play lehetőség hiánya miatt kapott némi kritikát a játékosoktól. A Nintendo és a Microsoft az új videóval olajat öntöttek a tűzre.

Picit hasonlít a helyzet arra, amikor a Sony mutatta be röviden, hogyan is oszthatod meg a lemezes PS4-es játékaid bárkivel. Most a feszültséget az generálta alapvetően, hogy amennyiben az Epic Accountodat összekötötted a PSN accountoddal, akkor Nintendo Switch-en már nem játszhatsz ugyanazzal az Epic Accounttal. Ezt természetesen nem fogadták jól azok a játékosok, akik csak nagyon rövid ideig, vagy egyáltalán nem játszottak PS4-en a játékkal, de úgy tervezték, hogy a Switch-es változattal több időt töltenek.

Amennyiben a mai napig nyúzod a Minecraftot, akkor számodra jó hír lehet, hogy az Xbox One és Nintendo Switch játékosok játszhatnak együtt a címmel. Igen, csak a Minecraftról van szó, ugyanakkor akik nem értenek azzal, hogy a Sony próbálja magát kihúzni a cross-play implementálása alól, azoknak ez is cérnaszál lehet, amibe kapaszkodnak.