0 hozzászólás

Battlefield V alpha: gépigény, részletek

szerző : dátum : 2018. június 29.
 

Elstartolt a meghívásos alapú Battlefield V zárt alfa, amiről kiderült néhány finom infó.

A teszt tehát meghívásos, így nincs rá mód, hogy csatlakozz, hacsak nem találtál emailt a postafiókodban az Electronic Arts-tól, hogy ki lettél választva.

A zárt alfában a Conquest és Grand Operation játékmódok érhetőek el az Arctic Fjord és Fall of Norway pályákon. A Grand Operation módban két in-game “napot” játszhatsz végig. A játékmód maga az Airborne és a Breakthrough módokból tevődik össze. Airborne mókában vagy ejtőernyővel landolsz a csatatéren, hogy semlegesítsd az ellenséged légvédelmi ágyúkat, vagy pont ezt próbálod megakadályozni. Breakthrough-ban szektorokat kell elfoglalnod, vagy ugye pont ellenkezőleg, meg kell akadályoznod, hogy az ellenfélnek erre lehetősége legyen.

Már a zárt alfa alatt is lesznek in-game kihívások és jutalmak. Lehetőséged lesz felvenni egy Special Assignmentet és néhány napi küldetést. A korábbi in-game feladatok sora lesz, amik különböző képességeidet teszik próbára. A Special Assignment teljesítésével dögcédulát szerezhetsz, ami hozzáadódik a profilodhoz a teljes játékban, amikor az megjelenik. A Special Assignmentet az “ASSIGNMENT” fül alatt kell beélesítened.

A Daily Orders kisebb kihívásokat tartalmaz, amik naponta cserélődnek. Olyan feladatok elé állít majd a játék, mint hogy okozz sebzést ellenséges járműveknek, ölj meg bizonyos karakterosztályba tartozó ellenfeleket. Ezek teljesítése után nem feltétlenül kapsz jutalmat még, de a teljes játékban a tervek szerint már igen.

Mivel titoktartási szerződés nincs, így szabadon lehet már most gameplay videókat találni az interneten a zárt alfából.

A lentebbi gépigény csak a zárt alfának szól, a specifikáció változhat a teljes játék esetében.

MINIMUM

OS: Windows 7, Windows 8.1 vagy Windows 10
CPU: AMD FX-8350 vagy Core i5 6600K
RAM: 8GB memória
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1050 / GTX 660 2GB vagy AMD Radeon HD 7850 2GB
HDD: 50GB

AJÁNLOTT

OS: Windows 10
CPU: AMD Ryzen 3 1300X vagy Intel Core i7 4790
RAM: 12-16GB memória
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB vagy AMD Radeon RX 480 4GB

[FORRÁS: battlefield.com]