0 hozzászólás

Jó ideig nem kapunk Rocket League folytatást – ingyenes hétvége

szerző : dátum : 2018. július 5.
 

Idestova három éve már annak, hogy megjelent a Rocket League, de a folytatás még mindig nagyon messze van, már ha jön egyáltalán.

A programnak jelenleg 45 millió regisztrált játékosa van (vélhetően beleszámították az ingyenes hétvégéket is), illetve havonta 6-7 millió játékosa van. Tehát hatalmas siker a cím, de a folytatása nem mostanában fog megjelenni, már ha egyáltalán.

Scott Rudi, a játék egyik vezető fejlesztője, aki az idei évben csatlakozott a Psyonixhoz, elmondta egy interjúban, hogy a Rocket League-et egyfajta platformként kezelik. Abba ölik az erőforrásokat, hogy új tartalmakat készítsenek ahelyett, hogy egy folytatáson dolgoznának.

“A legértékesebb dolog a játékainkban a játékosok. Nagyon sok dolgot azért csinálunk, hogy őket a játék mellett tartsuk. Fontos, hogy fenntartsuk az érdeklődést. Nagyszerű élményt szeretnénk átadni az előttünk álló években. Fogalmam sincs, hogy mit csinálnék a Rocket League 2-vel, viszont abban biztos vagyok, hogy inkább a most is létező Rocket League-et akarom támogatni. Kiválóan teljesít, és még rengeteg dolgot kiadhatunk hozzá. Jelenleg nem tervezünk a Rocket League 2-vel” – mondta el Rudi.

A Rocket League ma este 7 órától egészen hétfő este 7 óráig ingyenesen játszható lesz Steamen keresztül.

[FORRÁS: gamespot.com]