0 hozzászólás

Androidra már elérhető az Old School RuneScape publikus bétája

szerző : dátum : 2018. július 6.
 

A Jagex egy éve jelentette be, hogy jön a sokak által kedvelt MMORPG okos eszközökre. Az Android használók már meg is kezdhetik a játékot.

A csapat elmondta, hogy egy sornyi sikeres zárt tesztelésen vannak túl, és elérkezettnek látták az időt arra, hogy végre a nagyközönség is rátegye a mancsát a címre. Első kanyarban az Androidosok csaphatnak bele a lecsóba. Sajnos azonban az örömbe némi üröm is vegyült, hiszen jelenleg kizárólag a RuneScape tagsággal rendelkező játékosok (fizetősök) nyomhatják a kalandot, másrészt csak egy bizonyos számú felhasználó töltheti le a programot.

A Jagex elmondta, hogy a letöltési limitre azért van szükség, hogy folyamatosan monitorozni tudják az éppen elérhető build stabilitását. Ahogy haladnak a fejlesztéssel, úgy lesz egyre több embernek elérhető a játék. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a jövő héten még többen tudnak becsatlakozni.

Az iOS-t futtató rajongók sem maradnak ki a mókából, ők valamikor idén nyáron szerezhetik be a címet, bár azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor. További infókat a hivatalos oldalon kaphattok.

[FORRÁS: eurogamer.net]