0 hozzászólás

Zsíros részletek derültek ki a No Man’s Sky Next frissítésről – trailer is jött

szerző : dátum : 2018. július 17.
 

Július 24-én érkezik meg a játék Xbox One-ra, sőt, aznap befut a Next névre hallgató update is, ami bizony rengeteg újdonságot hoz magával.

Összeállhatsz a haverokkal, vagy akár akárkivel, hogy együtt fedezzétek el fel az univerzumot. Küzdhettek a túlélésért, vagy épp azért, hogy levadásszátok a többieket. Építhettek kicsi kuckó, vagy giga bázist, akivel, akikkel összerakod, azok hozzáférést kapnak. Lehetsz pilóta, vagy szárnysegéd is az űrharcokban. Készíthettek versenypályát, amin az exocraftokkal akár versenyezhettek is. Sőt, online meg is oszthatjátok az általatok tervezett kihívást. Testreszabhatod a karaktered kinézetét, ami akár a játékban le is csekkolhatsz.

A program játszható lesz first person és third person nézetben is. Frissítették az űr grafikáját, a bolygók körül megjelennek a gyűrűk. Jobbá tették a felületgenerálást, illetve a hajók, NPC-k és az épületek is részletgazdagabbak lesznek. Bázist immáron akárhova építhettek a bolygókon. Drámaian megnövelték a bázisok komplexitását, illetve a méretét. Több száz új építőelemet adtak hozzá. Egyszerre akár több bázisod is lehet.

Összerakhatsz, illetve fel is fejleszthetsz flottákat, amiket a saját hajód fedélzetéről irányíthatsz. Elküldheted a hajóid az univerzum bármelyik részére, de akár a saját magad megsegítésére is felhasználhatod úgy, hogy felfedeztetsz velük egy konkrét rendszert. A hajód is testreszabhatod, hogy az minden igényednek megfeleljen. Mivel bekerül a multiplayer, így jönnek a többjátékos küldetések, amiket a hajód fedélzetén megtalálható Galactic Commision Stationön keresztül vehettek majd fel.

A csapat elmondta, hogy ez egy igencsak komoly frissítés, de ez is csak egy lépés a kaland során, hiszen a belátható jövőben érkeznek még update-ek a címek, nem végeztek a fejlesztéssel.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]