0 hozzászólás

Csak 2019-ben érkezik meg az Ion Maiden

szerző : dátum : 2018. július 18.
 

Az eredeti tervek szerint már nyár végén, de legkésőbb ősz elején futott volna be a cím, ám ezen változtatniuk kell. Viszont cserébe bejelentettek egy nagyon limitált különleges kiadást.

A sajtóközlemény úgy fogalmaz, hogy a jó szándék jeleként egy klasszikus, nagy dobozos gyűjtői kiadással is kedveskednek. Ami persze csak annyiban jó szándék, hogy létezik. A Founder’s Editionből mindössze 500 darab készül, és mindegyik fel is lesz számozva. A pakkot a hivatalos oldalról szerezhetitek be 100 dollár + postaköltség áron. Ha nem akartok lemaradni, akkor sietnetek kell, hiszen a hír írásának pillanatában (emberidő 2018. július 18, reggel fél 8) már csak 229 példány van belőle raktáron.

A Founder’s Edition tartalma:

● egy 15 centis Bombshell akciófigura
● az Ion Maiden eredeti hangzóanyaga
● Ion Maiden egérpad
● poszter a key arttal és a világtérképpel
● Bowling Bomb levonók
● nyakbaakasztó
● 3 darab 1:1 arányú belépőkártya a játékból
● egy “Hamarosan a 3D Realmstől” katalógus, amiben mindent megtaláltok a cég jövőbeli projektjei kapcsán

De talán ami a legnagyobb lazaság az egy 3,5 hüvelykes floppy lemez, ami természetesen nem egy valódi floppy, hiszen mihez is lehetne vele kezdeni vele 2018-ban, hanem egy stílusos USB meghajtó, amin egyébként maga a játék is megtalálható. A gépre egy kihúzható kábellel lehet rákötni. Az egész csomag egy bazi nagy dobozban érkezik a régi idők szellemiségében.

Az Ion Maiden nem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal, a 3D Realms csak annyit árult el, hogy valamikor a jövő év első negyedében futhat be PC-re. Akik lecsaptak az Early Access változatra Steamen, azok a megjelenéshez közeledve megkapják a multiplayer bétát is.