0 hozzászólás

Shadow of War frissítés: kikerültek a mikrotranzakciók

szerző : dátum : 2018. július 18.
 

Persze a mikrotranzakciók eltávolítása mellett rengeteg egyéb mindennel is készül a patch azok számára, akik a mai napig nyúzzák a címet, vagy épp mostanában tervezték a beszerzését.

A piac (market) és a mikrotranzakciók teljesen kikerültek a játékból. Azon orkjaidat, amiket az online Vendettákon és a Ranked Conquesteken keresztül nyitottál meg, a Garrisonban találod. A játékbeli Mirianból fejlesztheted, edzheted, és szabhatod testre az ork sereged.

A Shadow Wars átnevezésre került, immáron Epilogue néven fut. Feszesebb lett ez a rész, a narrációt alá Shelob és Dark Talion adják. Amennyiben győzöl az Epilogue-ban, megkapod a Masks of the Nazgûlt, amivel feltámaszthatod a holtakat, megátkozhatod ellenségeid, és erős szörnyeket idézhetsz meg. A végső stáblista végignézése után is játszhatod a játékot tovább, fejlesztheted a sereged és az erődjeid.

A követőd akár 80-as szintig is fejlődhet, míg az ellenséges kapitányok szintje 85 is lehet. A Nemesis Missionök, kapitányok legyőzése és az Online Conquestek nagyobb XP-t adnak, így gyorsabban tudsz fejlődni. Bevezetésre kerültek új Prestige Skillek, amik nem változtatták meg gyökeresen az erőviszonyokat, de azért javítanak az esélyeiden. Mirianból fejlesztheted a felszerelésed, miután teljesítettél egy upgrade challenge-et. Újra is sorsoltathatod a felszerelésre került statot, amíg meg nem találod a tökéletes kombót.

Több Legendary ork került a játékba, több Training Ordert szerezhetsz (beleértve a Legendary fajtát is), illetve a followereid időnként ajándékokkal lephetnek meg. Amennyiben valamelyik követőd túl lelkes lenne, és behúzná a killjeid, úgy lehetőséged lesz kikapcsolni a Savior opciót a menüben.

Új skinek is kerültek a játékba, lehetsz Celebrimbor, Dark Eltariel, vagy épp Baranor is.

A frissítés már minden platformra elérhető.