0 hozzászólás

Thief of Thieves: Season One launch trailer

szerző : dátum : 2018. július 18.
 

Robert Kirkman, a The Walking Dead alkotójának képregénye alapján készült játék első négy fejezete közül kettő már elérhető Steamen keresztül.

A Thief of Thieves: Season One betörésekről szól, illetve az emberekről, akik ezen bűntettek mögött állnak. Celia, Redmond a mestertolvaj tanítványa számára eljött az idő arra, hogy ő maga is mesterré lépjen elő. Európába utazik egy balhé miatt, ahol egy csapat bűnözővel betörések sorozatát követi el. Meg kell ismerned a csapatod, és ami a legfontosabb, döntéseket kell hoznod a pályákon, amiknek bizonyos esetekben drasztikus következményeik lehetnek. Ezen következményekkel természetesen később szembe is kell nézned.

A játék lényegében egyfajta keveréke a Telltale Games kalandjátékainak és a lopakodós címeknek. A sztorit képregényszerűen meséli el, miközben helyet kap benne valódi gameplay is, illetve a döntéseidnek súlya lesz.

A Thief of Thieves első két fejezete már elérhető Steamen keresztül, a harmadik fejezet július 23-án, míg a negyedik fejezet július 30-án érkezik. A program befut Xbox One-ra is, ám ennek kapcsán csak annyit tudni, hogy valamikor később lesz esedékes.