0 hozzászólás

Dobozos kiadást is kap Generation Zero

szerző : dátum : 2018. július 21.
 

Az Avalanche Studios bejelentette, hogy a kooperatív módra kihegyezett Generation Zero egy új megállapodásnak hála lemezesen is elérhető lesz.

A kiadásért a THQ Nordic fog felelni. A két cég saját elmondásuk szerint kiváló kapcsolatot épített ki egymással a theHunter Call of the Wild konzolos megjelenése kapcsán, így bátran lesznek ismét egymás partnerei. Az Avalanche Studios ügyvezetője, Pim Holfve elmondta, hogy a THQ Nordicnak hála arra tudnak koncentrálni, amihez a legjobban értenek, fantasztikus élményt készíthetnek a játékosoknak.

Gyilkos robotok lepték el a vidéket az 1980-as Svédországában. Nyomulhatsz egyedül, vagy három másik barátoddal ebben a kooperatív módra kihegyezett nyílt világú akciójátékban. Érdemes lesz gerilla módra harcolni. A robotok mögé lopakodhatsz, megbéníthatod őket, és persze teljesen el is pusztíthatod. A csavar ott van a dologban, hogy az ellenfelek, amennyiben nem gyilkolod le őket, tovább járják a pályát, és később beléjük futhatsz. Amennyiben sikerült egy ellenfélről lelőni a páncélt, vagy épp a fegyverét, az nem fog varázsütésre később visszanőni, a sebeket az egész végigjátszás során viselni fogják.

A Generation Zero 2019-ben érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[FORRÁS: allgamesdelta.net]

Bejelentve a Generation Zero, a Just Cause fejlesztőinek új játéka