0 hozzászólás

Spacelords néven, ingyenes játékként születik újra a Raiders of the Broken Planet

szerző : dátum : 2018. július 21.
 

Úgy fest, nem lett túl nagy siker a játék jelenlegi formájában, ezért valami mással próbálkozik a spanyol MercurySteam.

Bejelentették, hogy augusztus 23-án jön a program újragondolt, free to play üzleti modellt használó változata Spacelords néven. Aznap érkezik a program negyedik kampánya, a Council Apocalypse is. Ebben négy új küldetést, illetve egy felvehető karaktert, Valeriát is megtalálhatjátok. Természetesen ez is ingyenes lesz.

A csapat fontosnak érezte kihangsúlyozni, hogy a Spacelords nem simán csak egy átnevezés, ők szeretnek úgy tekinteni rá, mint egy teljesen új játék, ami a Raiders of the Broken Planet alapjaira építkezik.

A játék vezető fejlesztője, Enric Álvarez elmondta, hogy amikor tavaly útjára indították a játékot, abban reménykedtek, hogy a kampányonkénti 10 eurós ár rengeteg embert fog becsábítani. De a valóság mást mutatott. Azt szeretnék, ha az előttünk álló években milliók csatlakoznának be a kalandba, ezért döntöttek végül a free to play váltás mellett.

Akik már megvették a korábbi kampányokat exkluzív, kiváló minőségű játékbeli tartalmakat kapnak, amik nem lesznek elérhetőek senki másnak. Ezek mibenlétéről nem hullt le a lepel. Akik addig is szeretnének némi betekintést kapni a címbe, azok minden nap más küldetést próbálhatnak ki július 23-tól, hiszen a Mission of the Week napi váltásra áll át. A Gold mennyiség, ami a küldetések indításához szükséges, jelentősen redukálva lesz.

[FORRÁS: dualshockers.com]