0 hozzászólás

Lehet, hogy nem Play Anywhere cím lesz a Halo: Infinite

szerző : dátum : 2018. július 23.
 

Úgy néz ki, hogy a Halo: Infinite nem lesz Play Anywhere játék, bár ez simán lehet csak egy tévedés is a hivatalos oldalon.

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

Bár azt el kell mondani, hogy a Microsoft eddig konzisztensen jó infót adott ennek kapcsán, persze így sem zárható ki, hogy csak elírásról van szó. A Play Anywhere azt jelenti, hogy amennyiben a játékra digitálisan csapsz le az Xbox Live-on, vagy Windows Store-on keresztül, akkor megkapod a PC-s és Xbox One-os változatot is. A mentéseid kompatibilisek lesznek mindkét platformmal, így bármelyiken játszhatsz az általad vásárolt példánnyal.

A Gears of War 5 esetében ott is van ez az oldalon, míg a Halo: Infinite-nél nincs ilyen. Csak az van kiírva, hogy 4K-ban lehet vele játszani, a játék támogatja a HDR-t, illetve Xbox One X-en extra grafikai lehetőségeket is kapunk.

Ettől függetlenül persze megjelenik a játék Windows 10-re is, így a PC-sek sem maradnak ki, de a digitális vásárlás nem jár előnnyel a lemezessel szemben.

[FORRÁS: gamespot.com]