0 hozzászólás

The Cycle bejelentés – a Spec Ops: The Line fejlesztőinek új játéka

szerző : dátum : 2018. július 23.
 

A The Cycle egy PvEvP játék, vagy ahogy a fejlesztők nevezik, egy “kompetitív küldetésező” cím.

A Fortuna 3-at idegenek terraformálták még nagyon régen. A bolygón tombol egy vihar, a The Cycle, ami nem teszi lehetővé az életet a felszínen. Mégis vannak néhány, akik megpróbálkoznak, ők a Prospect Stationön laknak, de gyakran bemerészkednek a föld alá is. Hogy miért? Természetesen a pénz miatt. A bolygó tele van egzotikus nyersanyagokkal, amikért bárki igencsak kemény lóvét tesz le az asztalra.

Amikor a Cycle megtörik, tehát eláll a vihar, akkor van lehetőséged lemerészkedni, és megszerezni azt, amivel esetleg meggazdagodhatsz. A csavar ott van a dologban, hogy nem csak te próbálkozol, és persze a hétköznapi törvények sem érvényesek itt, így bizony csúnyán meg lehet járni.

Szóval alá kell merülni, lootolni kell, majd felhozni a cuccot lehetőleg úgy, hogy ne öljenek meg. Az a szépsége az egésznek, hogy bárkivel futsz össze, ő nem ellenség vagy barát alapból, le is lőheted (ahogy ő is téged), de össze is állhattok, hogy együtt farmoljatok. Gyakorlatilag úgy, mint a The Division Dark Zone-jaiban.

A zárt alfa hamarosan startol, a hivatalos oldalon regisztrálhattok is. A játék egyelőre csak Steamre van bejelentve.

[FORRÁS: pcgamer.com]