0 hozzászólás

Komolyak az elvárások a Devil May Cry 5-tel és a Resident Evil 2-vel szemben

szerző : dátum : 2018. július 30.
 

A Capcom egyértelműen azt szeretné, ha nagy siker lenne a két program. Persze melyik kiadó nem szeretné azt, hogy az általa kiadott játék hatalmas siker legyen?

Az április 1. és június 30, közötti időszakban a Capcom nagyjából 154 millió dolláros nettó bevételt termelt, ami 46%-kal magasabb, mint az egy évvel azelőtti időszakban. A kiadások után megmaradt bevételük hozzávetőlegesen 46 millió dollár volt, ami viszont már egy komolyabb, 550% növekedés az egy évvel azelőtti állapotokhoz képest.

Megtudtuk azt is, hogy a Mosnter Hunter: Worldből világszerte 8.3 millió dollárt szállítottak le a boltok polcaira. A Street Fighter 30th Anniversary Collection erős eladásokat tudhat maga mögött, míg a Mega Man Legacy Collections kapcsán azt mondta el a japán kiadó, hogy az eladások robusztusak voltak.

A Capcom komoly elvárásokat támaszt a Resident Evil 2 Remake-kel és a Devil May Cry 5-tel szemben. Hogy pontosan mennyire magasak ezek az elvárások, arra nem derült fény, de vélhetően nem lesznek elégedett 1-2 eladott millióval.

[FORRÁS: dualshockers.com]