0 hozzászólás

Csak azokon a konzolokon jelenik meg a The Elder Scrolls: Legends, amik támogatják a crossplayt

szerző : dátum : 2018. augusztus 13.
 

A Bethesda a The Elder Scrolls: Legends kapcsán markánsan kiáll a crossplay mellett. Csak azokon a platformokon jelenik meg, amik ezt a lehetőséget maradéktalanul támogatják.

Pete Hines elmondta, hogy a játék nem csak a crossplayt, de a crossplatform fejlődést is támogatja, ami azt jelenti, hogy teljesen mindegy milyen platformon játszol egy adott pillanatban, mindent elérsz bármelyik másik támogatott platformon is. A Fortnite esetében nagy port kavart, hogy a PS4-en vásárolt skineket nem lehetett átvinni Switch-re, vagy épp Xbox One-ra, így akik PS4-ről váltottak volna az előbbi két gép valamelyikére, azok megvoltak lőve.

Mivel a játék irányításához nem szükséges komolyabb ügyesség, ezért a Bethesda azt szeretné, hogy bármelyik platform tulajdonosai ellen játszhass egy adott pillanatban. Ne számítson, hogy te mobilról játszol, míg az ellenfeled PS4-ről, vagy PC-ről. Mindannyian ugyanazt a játékot, ugyanazt az élményt kapjátok.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy PlayStation 4-re szinte egész biztosan nem fut be a program. Persze a Sony még változtathat az álláspontján, de mi úgy gondoljuk, ezt nem egy n+1-edik kártyajáték miatt teszi meg. Még ha az a kártyajáték napjaink egyik legnépszerűbb franchise-án is alapul.

[FORRÁS: pushsquare.com]