0 hozzászólás

Dying Light 2: egymásnak is ugraszthatod a frakciókat

szerző : dátum : 2018. augusztus 16.
 

A Dying Light 2-ben igazi cselszövő lehetsz, amennyiben szereted a drámát és az intrikát.

A Techland egyik kreatív vezetője, Adrian Ciszewski elmondta egy interjúban, hogy a sztori nem csak szkriptelt, de saját rendszereket is kap. Ilyen rendszer például az, hogy a Peacekeeper frakció megpróbálja rosszfiúktól mentesen tartani az utcákat, illetve a sötét zónákban (dark zone) is irtják a zombikat.

Lesz befolyásod arra, hogy mely régiókban tevékenykedjenek, de ha mindent biztonságosnak vélnek ott, akkor maguktól átvonulnak egy másik helyre. Egyrészt a jelenlétükkel zavarhatják a te tevékenységed, másrészt ha kipucolják a sötét zóna egy részét, akkor a zombik máshol próbálnak meg elrejtőzni.

Az érdekes ebben a rendszerben, hogy az előnyödre is fordíthatod. Egymásnak ugraszthatod a frakciókat, így olyan helyekre is eljuthatsz, amiket korábban keményen őriztek, és csak magasabb szinten, új képességekkel és fegyverekkel tudtál volna bejutni.

A Dying Light 2 egyelőre megközelítő megjelenési dátummal sem rendelkezik, de ha minden rendben halad, akkor PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz.

[FORRÁS: pcgamesn.com]