0 hozzászólás

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout infók és a teljes térkép

szerző : dátum : 2018. szeptember 6.
 

Szeptember hónapban már kipróbálható lesz a Call of Duty Battle Royale módjának bétája, amiről egyelőre nem sok minden derült ki. Lássuk a legfrissebb információkat és a pályát.

Egy meccsben 80 játékos csap majd össze, illetve a játék támogatja a custom meccseket, bár nem úgy, ahogy mi gondolnánk – jelentsen ez bármit is. Tervben van az osztott képernyős mód is, ezt jelenleg is teszteli a Treyarch, de közel sem biztos, hogy valóban be is kerül a játékba.

Első kanyarban csak egy pálya lesz elérhető, de természetesen később még adhatnak ki másikat hozzá. Több tucat karakter közül lehet majd választani, miközben más Treyarch és Activision játékokból is jöhetnek vendégszereplők. A Blackout esetében egyetlen DLC sem exkluzív semelyik platformra. Új karaktereket időlimites kihívások teljesítésével szerezhetsz majd.

David Vonderhaar, a játék egyik vezető tervezője azt is elmondta, hogy érdekes lenne egy különálló megjelenés, ugyanakkor nem mondta azt, hogy ez biztosan be is fog következni. Aki tehát arra vár, hogy a Battle Royale módot külön is be tudja majd szerezni, az ne üljön tűkön. Nem lesz crossplay lehetőség.

Ami talán komolyabb probléma lehet az az, hogy a Blackout talán nem tudja olyan stabilan tartani a 60 fps-t, mint a játék többi része. Bár a játékiparban csak a jelenlegi generációban vált létszükséggé a 60 fps megléte, de a Call of Duty esetében ugye már sokkal korábban ez volt a szint. Így mindenképp érdekes lehet, ha egy játékmód ezt nem hozza majd.

A Call of Duty: Black Ops 4 Blackout béta több lépcsőben zajlik majd. Először a PS4-esek kezdhetik meg a mókát szeptember 10-én este 7 órakor, és egészen szeptember 17-én este 7-ig tolhatják a címet. Ebbe csatlakoznak be szeptember 14-én este 7-kor az Xbox One játékosok. A bétához való hozzáféréshez előrendelés szükséges.

A PC-s előrendelők szeptember 14-én este 7–kor indulhatnak harcba, míg PC-n bárki más is becsatlakozhat szeptember 15-én este 7-kor. A számítógépes próbakör, csak úgy mint a konzolos, szeptember 17-én este 7-kor ér véget.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én fut be PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[FORRÁS: dualshockers.comgamespot.com]