0 hozzászólás

Befutott a Fortnite v6.1-es frissítése, és vele a Tournamentek

szerző : dátum : 2018. október 16.
 

Sokan szerették volna már eddig is, hogy legyen valamiféle kompetitív része a Fortnite Battle Royale-nak, még ha a játék maga nincs is arra predesztinálva, hogy valódi eSport cím legyen belőle.

Az Epic Games elég régóta dolgozott egy in-game megoldáson, ami a mai nappal együtt meg is érkezett a játékba. A dolog lényege egyszerű. Bizonyos időközönként elérhető lesz egy tournament a játékban, ami vagy solo, vagy duo, vagy squad módokban lesz játszható. A feladatod egyszerű lesz, killek begyűjtésével és jó helyezés elérésével pontokat gyűjthetsz. Amennyiben összejött egy bizonyos mennyiségű pont, úgy kapsz egy kitűzőt.

Például az első tournament egy solo esemény lesz, ami ma indul, és egészen 21-ig tart, de 19-én nem lehet majd benne játszani, így összesen 5 napos lesz a versengés. Egy-egy pont jár, ha sikerült elérned 3, 5 vagy 7 killt egy meccsben, így összesen hármat zsebelhetsz be a pontokért, míg a top 10, a top 3 és a győzelem megszerzéséért is jár egy-egy pont, tehát a helyezésekért is hármat kapsz majd. Egy meccsben összesen tehát 6 pontot szerezhetsz maximum, míg a kitűzőért 20 pontot kell elérned. A tournament játéknapjain minden nap este 6-kor indul a móka, és három órán át tart majd. Külön jó hír, hogy a játék azokkal pakol össze, akiknek hasonló mennyiségű pontja van, mint neked, így jó eséllyel kiegyenlítettebb lesz a küzdelem.

A teljes patch notes a hivatalos oldalon böngészhető át.