0 hozzászólás

A szivárogtatás szerint a Destiny 3 megjelenése még évekre van

szerző : dátum : 2018. október 23.
 

Redditen tűnt fel az információ, amit az AnonTheNine névre hallgató felhasználó tett közzé. A Destiny 3 az állítása szerint 2020-ban érkezhet meg. Vagy akár még később is.

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

Megindult a harmadik epizód fejlesztése, ami sokkal több RPG mechanizmust fog tartalmazza. Az infó szerint megindult a “rendes” fejlesztés, de a jövő évben nem fog befutni a játék. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Destiny 3 2020-ban érkezhet meg, de az sem kizárt, hogy csak 2021-ben lesz kapható.

A Guardianek a harmadik részben a Darknesst fogják használni a Light helyett, illetve bekerül egy PvE/PvP hibrid zóna is, ami nem olyan lesz, mint a The Division Dark Zone-ja, hanem egyfajta “harcolj a területért” móka. Az egyik helyszín az Europán kap majd helyet.

AnonTheNine kiemelte, hogy az információi nem hivatalosak, és persze minden változhat a megjelenésig, így senki se vegye készpénznek a dolgot.

[FORRÁS: pcgamesn.com]