0 hozzászólás

Az egyik Battlefield 5 fejlesztő bannolták a Call of Duty: Black Ops 4-ből

szerző : dátum : 2018. október 25.
 

Nem, nem olvastátok rosszul, a játékiparban nem ritka, hogy egy fejlesztő az “ellenséges” játékkal játszik, és nem feltétlenül csak azért, hogy rájöjjön, miképp tudnának attól jobbat készíteni.

Egész konkrétan Florian Le Bihanról van szó, aki korábban a Fnatic esport csapatnál volt profi játékos, és most pedig a DICE-nél dolgozik mint core gameplay designer. Több DICE alkalmazott kiállt Bihan mellett, így a védelmében elmondták, hogy a belsős tesztek alatt az volt az általános, hogy míg a jobb játékosoknak volt 40 killjük egy Conquest kör alatt, addig neki 130 volt, és még csak nem is vette véresen komolyan a játékot.

Bihan a lentebbi gameplay összeállítást tette közzé a saját maga védelmében, és szépen megkérte a Treyarch-ot, hogy vegyék le róla a tiltást, mert hogy ő nem csalt. A lentebbi videót elnézve, ha valóban semmilyen külsős segítséget nem használt, kijelenthető, ennek a férfinak emberfeletti reflexei vannak.

Ugyanakkor vannak furcsaságok is az anyagban, mint ahogy az 2:07-től is látható. Megöl headshottal egy ellenfelet, majd olyan érzése van az embernek, mintha a célkereszt magától ráállna a következő ellenfél fejére. Ez lassítva jobban kijön. A Treyarch végül levette róla a tiltást, így újra játszhat.

[FORRÁS: pcgamesn.com]