0 hozzászólás

Korábbi Diablo producer: a Blizzard már nem érti meg a rajongókat

szerző : dátum : 2018. november 5.
 

A Diablo: Immortal bejelentése rengeteg érzelmet kavart a rajongók között. Egy korábbi Blizzard producer megérti a felháborodást.

Mark Kern elmondta Twitteren, hogy mivel az egyik producere volt a Diablo 2-nek, mégis, mi a véleménye a Diablo: Immortalt övező botrány kapcsán? Elmondta, hogy gyűlöli kimondani ezt, de a Blizzard már nem érti meg a játékosokat.

A cég a múltban hardcore játékosokból épült fel a ranglétra legaljától kezdve egészen a vezetőségig. Azt mondták magukra akkoriban, hogy ők a legnagyobb kritikusai a saját játékaiknak. Akkoriban egész sornyi fejlesztő állhatott volna az ajtaja előtt, és bármelyik megkérdezte volna, akkor azt mondták volna neki, hogy a Diablo: Immortal rossz ötlet.

Kiemelte, hogy hype-olták a BlizzCon előtt a Diablo bejelentést, és mivel a rajongók döntő hányada PC-s, ezért ők azt várták, hogy kapnak valamit. És ahogy Kern is említi, nem gond, hogy mobilra is jön egy Diablo-játék, de ezt okosabb lett volna becsomagolni egy olyan bejelentés mellé, ami a PC-s közönségnek is szól. Elvégre miattuk tart ott a széria, ahol.

[FORRÁS: dualshockers.com]