0 hozzászólás

Készül a Diablo 4, de nem a BlizzConon akarta bejelenteni a Blizzard

szerző : dátum : 2018. november 6.
 

A Kotaku belsős forrásokra hivatkozva elmondta, hogy a Diablo 4 évek óta készül.

DISCLAIMER: mivel pletykáról, szivárgásról van szó, nem kizárt, hogy a lentebb olvasható információ, vagy látható kép/videó kitalált, házilag szerkesztett, pontatlan. A hírben szereplő tartalmakért felelősséget nem tudunk vállalni.

Egész konkrétan négy éve készül már a játék, tehát nagyjából akkor indulhatott a fejlesztés, amikor piacra került a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítő. Az infó szerint ezen időszak alatt már két vezető fejlesztője is volt a projektnek, és két teljes rebooton esett át. A Kotaku azt is megtudta, hogy a Blizzard a BlizzConon akarta bejelenteni a Diablo 4-et, ám ezt végül a csapat cáfolta. Elmondták, hogy a BlizzConra kizárólag a Diablo: Immortallal készültek.

A Kotaku értesülései szerint még videó is készült a Diablo 4 bejelentéséhez, ami ki tudja, mikor kerül bemutatásra. Állítólag a videóban Allen Adham, a Blizzard társalapítója beszélt volna arról, hogy készül a Diablo 4, tehát hivatalosan is elismerték volna a projekt létezését. Az a hír járja, hogy a fejlesztőcsapat miatt késlekedik a bejelentés, mivel ők még nem érzik úgy, hogy megérett projekt a bejelentésre.

[FORRÁS: kotaku.com]