0 hozzászólás

Final Fantasy XV: kilépett Tabata, kaszát kaptak a DLC-k, de dátumot is kapott egy

szerző : dátum : 2018. november 8.
 

Jó és rossz hírekkel is tudunk szolgálni a Final Fantasy rajongóknak.

A Final Fantasy XV rendezője és a Luminous Production vezetője, Hajime Tabata bejelentette, hogy mindkét cégből kilépett október 31-gyel. Az egész biztos, hogy nem ül a fenekén ölbe tett kezekkel, de azt egyelőre nem árulta el, hogy mit hoz számára a jövő. Annyit elmondott, hogy a következő projektjére fókuszál.

Ezzel együtt azt is megtudtuk, hogy a jövő év tavaszára tervezett “The Dawn of the Future” négy részes DLC-sorozatból három kaszát kapott. Az Episode Aranea, az Episode Lunafreya és az Episode Noctis nem fognak megjelenni. És hogy minek köszönhető a változás? Megalakult a Luminous Productions, amit azért hozott létre a Square Enix, hogy a globális piacra készítsenek AAA játékokat. Ezen döntésük okán kaptak a DLC-k kaszát, így a csapat arra tud koncentrálni, amire létre lett hozva, új AAA játékokra.

Ugyanakkor az Episode Ardyn meg fog érkezni a terveknek megfelelően a jövő év tavaszán, a jelenlegi állás szerint valamikor márciusban. A sztori szerint 30 évvel járunk az FF15 előtt, amikor Ardyn bosszút kíván állni a királyi családon, eközben pedig rájön, mi a sorsa.

[FORRÁS: gematsu.comgematsu.comgematsu.com]