0 hozzászólás

Activision: a Destiny 2 nem teljesített az elvárásoknak megfelelően

szerző : dátum : 2018. november 9.
 

A Destiny 2-t sokan úgy kezelték, mintha csak egy Destiny DLC lett volna. Nem olyan minőségben és mennyiségben voltak benne újdonságok, ahogy azt a játékosok várták.

Ennek következtében ugyan anyagilag sikeres lett, de nem akkora volt az a siker, amire az Activision előzetesen vágyott. Az Activision egyik vezetője, Coddy Johnson elmondta, hogy a Forsaken kiegészítő egy kiváló tartalom lett, talán az eddigi legjobb, amit a franchise látott.

Megjegyezte, hogy az Activision és a Bungie közös erővel dolgoztak azon, hogy megfeleljen a csomag a közösség igényeinek, egy sokkal mélyebb végjátékot biztosítson, miközben nagyobb jutalommal és érdekesebb tartalommal láncolja magához a játékosokat.

Johnson kiemelte, hogy nem jött át mindenki a Destiny 2-be, aki az elsővel játszott, aminek köszönhető az, hogy nem hozta az elvártakat a cím. Úgy gondolják, hogy néhányan még mindig várakozó állapotban vannak (ami azért meglepő, hiszen a Destiny 2 már több mint egy éves). Elárulta, hogy ha valaki benne van a játékban, az nagyon benne van, a többieket meg reményeik szerint sikerült megnyerni maguknak.

A pletyka szerint a Destiny 3 megjelenése leghamarabb két év múlva lesz esedékes, de addig is tessék behúzni ingyen PC-re az alap Destiny 2-t, hátha bejön a haverokkal.

[FORRÁS: pcgamer.com]

Két hétig ingyenes a Destiny 2