0 hozzászólás

Gigászi méreteket ölt a Fallout 76 első napi javítása

szerző : dátum : 2018. november 12.
 

Ha azt tervezted, hogy a héten elmerülsz a Fallout 76 világában, nem árt felkészülni rá, hogy egy méretes patch-et is le kell majd töltened.

Ez persze alapvetően jó hír, mert azt jelenti, hogy a fejlesztők az elmúlt időszakban igencsak sok bugot javítottak, így egy sokkal jobb és hibamentesebb játékot kezdhetsz el nyúzni november 14-től, mint amilyen a béta volt. Ugyanakkor egy Bethesda címről van szó, a cég középső neve az, hogy bug, meglepődnénk rajta, ha nem futnának bele a játékosok néhány kirívó hibába, amik akár a játékélményt is komolyan befolyásolják.

Már a béta változat uninstallálása is problémát okozhat, hiszen a barátmeghívóknak hála olyanok is játszhattak a bétával, akik nem rendelték elő a játékot. Nos, ők futottak bele a hibába, hogy nem tudják eltávolítani a bétát a gépükről, mivel nem rendelkeznek megfelelő licenccel. Ezt vélhetően a Bethesda hamarosan javítja, hiszen nagyjából 50GB-nyi helyről van szó. Ugyan manapság már több TB helye is lehet valakinek, de nem kizárt, hogy pont ez az 50GB fog hiányozni.

Viszont jó hír, hogy amennyiben megvetted a címet, nem is kell letörölnöd a bétát, az automatikusan befrissül.

A Fallout 76 november 14-én fut be PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[FORRÁS: vg247.comvg247.com]