0 hozzászólás

Decemberben jön a Path of Exile: Betrayal

szerző : dátum : 2018. november 14.
 

Az új Path of Exile kiegészítő “árulás” névre hallgat. Ez akár tökéletes reakció is lehet a Diablo: Immortalra.

Arról nem is beszélve, hogy a videó az Immortal Syndicate-et is bemutatja, aminek kapcsán elhangzik, hogy szerintük ők “halhatatlanok”, és a játékosnak be kell bizonyítania, hogy nem azok. A sztori szerint Jun Ortoi egy nyomozást folytat az Immortal Syndicate ellen, rá kell jönnöd, hogy kik a tagjai, és persze le kell kapcsolnod a fő cselszövőt.

Az Immortal Syndicate-nek négy divíziója lesz saját célokkal: Fortification, Transportation, Research és Intervention. Mindegyik területen egy Syndicate tagba futhatsz, de a többiek is feltűnhetnek segítségképp. Ha lenyomtad az adott tagot, akkor eldöntheted, merre folytatod a nyomozást. Összesen 18 tagja van a szindikátusnak, mindenki egyedi személyiséggel rendelkezik, meg vannak a barátaik, riválisaik, amik folyamatosan változnak azáltal, hogy manipulálod a szerverezetet. Megvesztegethetsz, kivégezhetsz, kihallgathatsz tagokat, sőt, akár árulásra is ráveheted őket.

Jó eséllyel elég régóta készül már a kiegészítő, így nem egyfajta reakció a Diablo: Immortal. Ha valóban ez a helyzet, akkor nagyon ironikus az egész tartalom, az új főellenség neve, az, hogy árulásra is rá lehet venni.

A Path of Exile: Betrayal december 7-től lesz elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[FORRÁS: bluesnews.com]