0 hozzászólás

A Sony nem lesz ott az E3 2019-en

szerző : dátum : 2018. november 16.
 

A Sony sokak meglepetésére bejelentette, hogy az E3 2019-en nem lesznek ott, így sajtókonferenciát sem fognak tartani az eseményen.

Az E3 története 1995 tavaszától íródik, és nem volt olyan év azóta, amikor elmaradt volna. Bár hozzá kell tenni, hogy 2007-ben és 2008-ban igencsak kicsire zsugorodott. A 2009-es újraindulása óta folyamatosan nő a nézőszám, és nagyon sok játékos epekedve várja a nyarat, hogy megismerje a legfrissebb bejelentéseket, és láthassa a legújabb játékok első trailereit. A Sony eddig egyetlen évet sem hagyott ki.

Az elmúlt 23 eseményen tehát ott volna a japán cégóriás, és sokakat lenyűgözött a játékaival, ám a jövőre megrendezésre kerülő 24. seregszemlén már nem lesz jelen.

“Ahogy az ipar fejlődik, a Sony Entertainment is megpróbál új lehetőségeket keresni, hogy bevonja a közösséget. A PlayStation rajongók a világot jelentik számunkra, értük folyamatosan újítani akarunk, máshogy gondolkodni, új módokat kitalálni arra, hogy kielégítsük az igényeiket. Ennek eredménye az, hogy nem veszünk részt az E3 2019-en. Új és ismert módokat akarunk bevezetni arra, hogy 2019-ben is szolgáljuk a közösséget, és alig várjuk, hogy megoszthassuk az ez irányú terveinket” – mondta el a Sony a közleményében.

A PlayStation egyik vezetője, Jennifer Clart elmondta, hogy nem tartanak saját sajtókonferenciát az E3 idején.

Hogy mivel készül a Sony 2019-re, egyelőre nem világos. Az egész biztos, hogy az E3 nem lesz ugyanaz nélkülük, de persze a világ nem áll meg, rengeteg izgalmas játék, bejelentés, videó és meglepetés várja így is majd az érdeklődőket június 11. és 13. között akár a helyszínen, akár az online riportokat olvasva.

[FORRÁS: gameinformer.com]