0 hozzászólás

Ingyenes hétvégék: Rising Storm 2: Vietnam, Surviving Mars, Earthfall és NBA 2K19

szerző : dátum : 2018. november 16.
 

Ha épp nincs mivel játszanod, akkor se csüggedj, a hétvégén mindennel is ingyen nyomulhatsz.

A Rising Storm 2: Vietnam tegnap este 7 óra óta érhető el ingyen Steamen, és ez egészen november 21-én este 7 óráig így is marad. A fejlesztő elérhetővé tett egy új frissítést, amit azzal szeretnének népszerűsíteni, hogy bárki kipróbálhatja a játékot.

Surviving Mars is csütörtök este 7 órától érhető el ingyen Steamen, és november 18-án este 7 óráig lehet vele nyomulni. Itt is egy frissítés, egész konkrétan a Surviving Mars: Space Race az oka az ingyenességnek. Igaz, a kiegészítő tartalma nem próbálható ki a hétvégén, csak az alapjáték.

Az Earthfall egy négy főre szabott kooperatív lövölde, amiben a játékosoknak idegen hordák rohamait kell túlélnie. Futurisztikus fegyvereket, lehelyezhető barikádokat tüzes és elektromos megerősítéssel, lőtornyokat, illetve 15 szintnyi sztori alapú koop lövöldözést kínál a játék ingyen egészen vasárnap este 7 óráig.

Az NBA 2K19-et bizonyára senkinek sem kell bemutatni. A népszerű kosárlabdás sportjáték is, csak úgy mint a Surviving Mars és az Earthfall vasárnap este 7 óráig marad ingyenes.

Rainbow Six Siege ingyenes hétvége minden platformon